2018-05-03 06:41:14• hírek • (x)

Szombaton jótékonysági maraton és nyílt nap a Polipolnál

Kíváncsi vagy, miként telnek a mezőfényi székhelyű Polipol mindennapjai? Talán azzal a gondolattal is kacérkodsz, hogy ott dolgozhass? Nos, akkor szombaton vegyél részt a nyílt napon.

A német gyökerekkel rendelkező Polipol nyílt napján az érdeklődők egy vállalatismertető után akár abba is beleshetnek, miként működik egy olyan huszonegyedik századi igényeknek megfelelő bútorgyár, mint a mezőfényi. Ám a program korántsem merül ki a körbevezetésben, ugyanis a nap folyamán bemutatókon és szórakoztató tevékenységeken is részt lehet majd venni. Mi több, ezek során akár ajándékokra is szert tehet a látogató.
 

A nyílt nap május 5-én, 10-től egészen 16 óráig tart, használd hát ki te is a rendelkezésedre álló hat órát és ismerd meg a Polipol működését. Ha szeretnél ott lenni, a vállalat ebben is segít, hiszen a környék több városából is buszos szállítást biztosít. A Szatmárnémetiből, Tasnádról és Érmihányfalvárólinduló buszok menetrendjéről a vállalat hivatalos Facebook-oldalán lehet majd értesülni, melyet ide kattintva lehet elérni. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak a nyílt napra, a kérésük azonban az, hogy a nagyobb csoportok érkezését jelezzék előre a 0261-805-411-es telefonszámon.
 

Mindemellett lehetőséged lesz egy jótékonysági maratonon is részt venni, mely által egy autizmussal diagnosztizált pszichoterápiás kisfiú kezelését támogatod. A Polipol minden résztvevő után 30 lejt ajánl fel annak a hat éves nagykárolyi kisfiúnak, akinek gyógykezelést csak egy éve tudták megkezdni. Denis Andrei heti két alkalommal egy négy órás foglalkozáson vesz részt. Viszont az orvosok véleménye szerint heti öt alkalom lenne az ideális, ehhez azonban anyagi támogatásra van szükség. A május 5-én, 9-kor rajtoló maratonon egy három kilométeres szakaszt kell megtenni, a jelentkezők a Nagykároly és Mezőfény között lévő vasúti sínektől indulnak egészen Mezőfény bejáratáig, ahol a Polipol székhelye is található. A felnőttek a Károlyi-kastélytól futnak a Polipolig, mely nagyjából egy 3,8 km-es szakasz. A bátor gyerekek szintén rajthoz állnak, ám ők csak a kastély körül. Akik sikeresen teljesítik a távot, azok ajándékban is részesülnek. Fuss te is egy nemes cél érdekében!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: